Sari la conținut

Usi din PVC

Usi interioare din PVC sau usi exterioare din PVC

usa din pvc satu mare

De exemplu, o casă poate avea mai multe căi de acces către interior, terase sau balcoane. Toate aceste uși intră în categoria uși de exterior. Iată ce criterii să iei în calcul pentru a face o alegere potrivită pentru fiecare în parte.

Designul

Ușile termopan pentru exterior ar trebui să fie potrivite pentru arhitectura casei. Așadar, poți alege dintre diferite modele, în funcție de preferințe. Dacă dorești să optezi pentru aspectul clasic, ușile noastre sunt disponibile în diverse culori și sunt dotate cu paneluri ornamentale sau sticlă decorativă.

Poziționarea

Tipul de uși de termopan pentru exterior ar trebui ales și în funcție de loc. De exemplu, în cazul ușii de la intrare, modelul clasic este cel mai potrivit. Pentru o ușă laterală care duce către interior, ai ceva mai multă libertate de alegere. Dacă aceasta se află în spatele casei, va fi mai puțin vizibilă, așadar constrângerile legate de design nu sunt la fel de importante.

Indiferent ca  de locatia aplasarii usilor, noi echipa Tehnic Term gasim solutia corecta pentru dumneavoastra.

Pentru ca locuința ta să arate cât mai bine, să fie sigură și bine izolată, trebuie să alegi cu atenție ușile de exterior. Ușile termopan sunt perfecte pentru exterior, însă trebuie să știi exact de ce caracteristici ai nevoie. Așadar, îți vom prezenta câteva criterii de care să ții cont în alegerea ușilor termopan pentru exterior, dar și avantajele acestora.

Criterii de alegere a ușilor termopan pentru exterior

Atunci când vine vorba de uși de exterior, suntem deseori tentați să ne gândim doar la ușile de intrare din fața casei. Însă, orice fel de ușă care face legătura cu exteriorul poate fi încadrată în această categorie.

 

usi din termopan

Avantajele ușilor termopan pentru exterior

Ușile termopan sunt o alegere foarte inspirată pentru exterior datorită rezistenței și proprietăților lor speciale. Iată care sunt principalele lor avantaje.

Materiale durabile, de calitate

Tâmplăria PVC, sticla rezistentă și elementele de feronerie de ultimă generație sunt materiale extraordinar de durabile, care asigură o durată lungă de viață a ușii. Acestea nu se deteriorează în urma expunerii la diverse condiții atmosferice, precum umiditatea puternică, razele solare sau diferențele de temperatură. Astfel, ușa va arăta ca nouă chiar și după o perioadă lungă de timp.


Fără îngrijire specială

Ușile termopan pentru exterior nu sunt doar extrem de rezistente, acestea pot fi întreținute foarte ușor. Nu este nevoie de un efort dedicat sau de produse sofisticate pentru a le curăța, materialele moderne pot fi șterse fără probleme cu o cârpă umedă. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la rugină sau la pierderea culorii. Tâmplăria PVC este rezistentă, nu ruginește și nu trebuie revopsită.

Bune proprietăți de izolare

Ușile termopan pentru exterior au mecanisme și sisteme de feronerie ce asigură o închidere etanșă, dar și profile PVC cu mai multe garnituri de izolare. Astfel, ele sunt ideale pentru o izolare termică și fonică de înaltă calitate.

Acestea blochează sunetele puternice din exterior și împiedică pierderile de căldură și pătrunderea curenților de aer. În cazul ușilor de balcon și terasă, poți alege sticla cu control solar și termic, pentru a preveni supraîncălzirea încăperilor pe timp de vară. Așadar, ușile termopan te pot ajuta să ai un consum de energie mult mai scăzut.

Grad înalt de securitate

Ușile termopan pentru exterior asigură protecție împotriva spargerilor și a loviturilor, prezintă un sistem inteligent de închidere etanșă și de blocare și se pot încuia automat. Astfel, nu trebuie să îți faci niciun fel de griji cu privire la siguranța casei tale.

Ușile termopan pentru exterior sunt o alegere inspirată și stilată, care îți oferă tot confortul și siguranța necesare. Ele pot fi instalate cu succes atât ca ușă de intrare, cât și pentru balcon sau terasă. Dacă vrei să faci economie la consumul de energie, să ai parte de o izolație de calitate și să optezi pentru o soluție durabilă și sigură, alege ușile de termopan.